Verzending binnen 1-2 werkdagen | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100
0
Geen categorie

Corona maatregelen

 

vintage vazen van groen glas
Portret

Lieve allemaal,

We kunnen er niet meer omheen, het Coronavirus. Het heeft gevolgen voor ons allemaal en ik snap goed dat mensen er onzeker door worden. Daarom wil ik jullie langs deze weg even wat extra informatie geven over Tablejoy.

Ik run mijn bedrijf alleen, vanuit huis, dus heb weinig contact met anderen behalve mijn directe familie: man en twee kinderen. Daarbij houd ik goed rekening met de hygiëne maatregelen die we als advies gekregen hebben van het RIVM om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Bezorgen van pakketten
Alle pakketten worden verzonden met Post.nl. Het Coronavirus kan niet overgedragen worden via post en pakketten daarom blijft PostNL in Nederland nog gewoon bezorgen op de tijden die je ook van PostNL gewend bent. Klik hier voor actuele informatie van PostNL.

Bestellingen naar België en andere landen buiten Nederland
Het bezorgen van pakketten buiten Nederland is vrijwel naar alle landen met vertraging. Dit geldt ook voor België. Daarbij komt dat een aantal PostNL lokaties in België gesloten zijn waardoor er helemaal geen post bezorgd wordt en ook niet afgehaald kan worden. Daarom kan ik op dit moment geen levering naar België garanderen.

Inpakken:
Ik gebruik geen plastic bij het inpakken. Ik heb begrepen dat op plastic het virus lang blijft leven, maar ik gebruik wel plakband, dus voor de zekerheid goed de handen wassen na het uitpakken van het pakket. Je kunt ook de gekochte items na het uitpakken even goed wassen met warm water en afwasmiddel, dan ben je er zeker van dat er ook daardoor geen besmettingsgevaar is.

Mocht je nog vragen hebben kun je mij altijd mailen.
Ik wens jullie heel veel sterkte en gezondheid toe en laten we hopen dat het niet al te lang gaat duren.

Lieve groet, Anja    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.