Verzending binnen 1-2 werkdagen | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100
0

Kast opruimen? Ik kom je helpen!

Servieskast opruimen

 

Hou je ook zo van servies en puilt jouw kast inmiddels uit? 
Wil je liever niets wegdoen maar merk je dat veel ongebruikt in de kast blijft staan en daarmee onnodig ruimte in beslag neemt? Of merk je, ondanks de hoeveelheid servies wat je hebt, dat je toch altijd dezelfde items pakt als je de tafel dekt en wil je inspiratie en nieuwe ideeën voor combinaties? Of wil je gewoon graag opruimen, een frisse wind door de kast zodat je weer iets nieuws kunt kopen en zou je stylingadvies willen? 

In alle gevallen kom ik je heel graag helpen. Ik kom bij jou thuis en ga samen met jou de kast opruimen, maar niet alleen dat, ik geef je ook op maat tafelstyling advies en laat je zien hoe je mooie, nieuwe combinaties kunt maken met jouw eigen servies en geef je veel praktische tips voor het dekken van de tafel in jouw persoonlijke stijl. 

 

Servieskast opruimen
Tafelstyling met placemats
Servies combineren
Servieskast opruimen

Wat gaan we doen

We lopen samen door de kast. Jij laat zien wat je wel en niet gebruikt en wat je graag zou willen gebruiken maar niet weet hoe te combineren met de rest. Samen kijken we hoe je andere, nieuwe combinaties zou kunnen maken met wat je hebt of wat je toe zou kunnen voegen om verbinding te maken met de items die nu niet goed matchen. Dit laten we mooi aansluiten op de kleuren en inrichting van jouw interieur. 

Op verzoek kan ik servies of linnengoed uit de webshop meenemen zodat je deze in je eigen interieur en in combinatie met jou eigen servies kunt bekijken en combineren.

Met het servies wat over blijft gaan we de kast opnieuw inruimen. Mooie stapels maken, soort bij soort en items die je combineert bij elkaar op kleur. Uiteindelijk heb je weer overzicht en nieuwe combinatie ideeën om jouw tafel persoonlijk te dekken. 

 

Wat gaat het kosten?

Ik kom naar jou toe en neem 2 uur de tijd om met jou door de kast te lopen, op te ruimen, nieuwe combinaties te laten zien en geef je styling tips op maat.

Prijs: €90,- excl. km vergoeding.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een mail naar info@tablejoy.nl

Servieskast opruimen
Fonduebord styling
Servieskast opruimen
Mix oud en nieuw servies