Verzending binnen 1-2 dagen | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100
0

Over ons - Tablejoy
 

Wij, Anja Bas Backer en Paula Schouten, hebben voor verschillende woon- en lifestyletijdschriften gewerkt als producer en stylist. Voor Seasons, Ariadne at Home en Libelle maakten we veel woon- en culinaire producties, waarbij serviezen een belangrijke rol speelden. We houden allebei van styling, het combineren van materialen en kleuren en het mooi arrangeren van producten en lekker koken.

Voor ons is samen tafelen het moment om de tijd voor elkaar te nemen. Een heerlijke maaltijd en quality time met vrienden en familie horen bij elkaar. We koken met en voor elkaar en genieten samen van de smaakvolle gerechten die we met aandacht bereid hebben. Zo’n maaltijd serveren we met liefde, het liefst op een mooi gedekte tafel.

Hier op Tablejoy willen we onze ervaring en inspiratie met jullie delen. In onze webshop verkopen we producten waarmee je de eettafel sfeervol aankleedt. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een mooi verhaal. Ze zijn vintage of nieuw, met de hand gemaakt, soms in samenwerking met Fairtrade organisaties ontwikkeld of komen van authentieke familiebedrijven. Ze zijn altijd van hoge kwaliteit. We kopen kleine hoeveelheden in, omdat we het uniek willen houden en graag afwisselen.

Ook willen we met Tablejoy laten zien hoe je op een eenvoudige manier jouw tafelmomenten extra speciaal maakt. Je eigen combinaties met servies en kleine persoonlijke accenten maken elke maaltijd bijzonder. En daarvoor hoef je geen 12-delig servies te hebben. Juist het combineren van verschillende serviezen en stijlen, oud en nieuw, maakt dat het jouw persoonlijke tafel wordt.

Fotografie: Rob Becker