Verzending binnen 1-2 werkdagen | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100
0

Welkom bij Tablejoy

Hier vindt je alles voor een mooi gedekte tafel. Unieke vintage items en nieuw gemaakte producten, zorgvuldig geselecteerd, met een mooi verhaal. Producten vaak met de handgemaakt, soms in samenwerking met Fairtrade organisaties of van authentieke familiebedrijven, maar altijd van hoge kwaliteit en in kleine oplages.

Naast de webshop, geef ik ook regelmatig workshops tafelstyling voor particulieren maar ook voor bedrijven zoals o.a. servies winkels daarnaast kun je mij inhuren voor het sfeervol aankleden van tafels voor diners of kleine evenementen.

Over mij

Anja Bas Backer - TablejoySamen tafelen is voor mij het moment om tijd voor vrienden en familie te hebben en herinneringen te maken. Heel belangrijk in deze tijd van drukte en hectiek. Ik geniet er dan ook van de tafel mooi aan te kleden en mijn gasten een extra welkom gevoel te geven, bovendien heb ik een enorme liefde voor mooi vormgegeven servies en glaswerk.

Stoffen, materialen en kleuren combineren leerde ik op de modeacademie en na mijn opleiding als ontwerpster in de confectie. Dit werd later aangevuld met de liefde voor natuur, ambacht en handgemaakte producten tijdens mijn werk als coördinator bij het tijdschrift Seasons. Daar ontwikkelde ik ook een gevoel voor beeld en composities en mocht ik de mooiste thema’s en producties bedenken voor interieur, tuin en reizen, maar ook koken en tafelen.

In 2017 richtte ik Tablejoy op en kwam alles bij elkaar: mooie producten, gedekte tafels, styling, fotografie en een webshop!
Bewust van het feit dat we al zoveel “spullen” hebben, dat er te veel geproduceerd wordt en daarbij de belasting voor het milieu vind ik het ook belangrijk dat we bewuster gaan kopen en kiezen voor het recyclen van spullen of voor nieuwe tijdloze producten van goede kwaliteit die langer meegaan. Hier worden dan ook alle producten in de webshop op uitgezocht.

Ik vind het heerlijk om op pad te gaan de leukste spullen te zoeken, steeds weer andere combinaties te maken en die vast te leggen op camera. Deze inspiratie deel ik graag in de blogs op de site en op Instagram en Facebook.

Ik hoop met Tablejoy jou inspiratie te geven en te laten zien hoe leuk het is om je eigen mix te maken van verschillende serviezen en stijlen, oud en nieuw en daarmee jouw tafel op een mooie, persoonlijk manier te dekken.

Veel plezier,
Anja Bas Backer