Verzending binnen 1-2 werkdagen | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100
0

Workshops Tafelstyling Kerst 2019

 

De kerstdagen komen er alweer snel aan. Ga jij dit jaar ook weer uitgebreid koken voor familie en/of vrienden en ben je op zoek naar inspiratie om de tafel mooi in kerstsfeer aan te kleden? Misschien is onze workshop tafelstyling iets voor jou.
Ook dit jaar geven we op een aantal sfeervolle lokatie workshops tafelstyling voor kerst.
Kijk hieronder voor het aanbod en de data.

 

Tablejoy workshop tafelstyling
Tablejoy kersttafel met vintage servies
Tablejoy kerst met vintage

 

Zondag 8 december 2019
Lokatie: K’OOK Wormerveer

K’OOK is een sfeervolle keukenspecialzaak in Wormerveer waar je mooie serviezen en accessoires voor op tafel kunt kopen. Tijdens deze workshop laat ik zien hoe je serviezen, kleuren en materialen kunt combineren om de tafel sfeervol te dekken. Daarna mag je zelf  aan de slag met alle serviezen en accessoires in de winkel en je eigen combinaties op tafel maken.  Tot slot laat ik zien hoe je eenvoudige decoraties kunt maken om de tafel in kerstsfeer te brengen.

Tijd: 12.00 uur -13.30 uur of 15.00-16.30 uur

Klink hier voor meer informatie en reserveren

 

Zondag 15 december 2019
Lokatie: Den Burg, Texel

In de Weverstraat op nr. 99 staat een prachtig huis uit de 18e eeuw. Hier worden regelmatig leuke workshops georganiseerd voor de Texelaren. Op 15 december laat ik zien a.h.v. het stijlvolle servies en glaswerk aanwezig in het huis hoe je mooie combinaties kunt maken voor jouw eigen kersttafel en hoe je op een simpele manier decoraties kunt maken om de tafel in kerstsfeer te brengen.

Lokatie: weverstaat 99, Den Burg Texel

Tijd: 14.00 uur – 16.00 uur

Klik hier voor meer informatie en reserveren